Som jag hade sett fram mot denna resa till Crufs , att få bara "strosa" o gotta sig i allt vad som finns för en hundnörd som man är. Jag, Anna-Karin och Maria + huvudhunden Stiina, som var kvalificerad att få deltaga i veteranklassen. Men vaknar på fredagen ( 11/3) att det låg tät dimma över Åland.. , och vi åker till flygplatsen, med en stark oro, och tyvärr fick vi rätt. Inget flyg gick, så det tog till sena kvällen innan vi kom iväg, och då bara till Helsingfors. Men tidigt lördag morgon, går vårt flyg mot London, där vi landar på fm. Och efter all byråkrati och "pappers" arbete, så kan vi även hämta Stiina, och vi färdas mot Birmingham, dit vi anländer på e.m.
Anna-Karin och jag tar en snabb vända till N.E.C och utställningen, men är ganska trötta efter resan. Så tillbaka till hotellet och ut på stan och få i oss en god middag med lite vin, innan vi stupade i säng.
Söndagen var dagen D, för Stiina och Maria, det var 238 st borderterrier anmälda, och 19 st veterantikar, en upplevelse att bara få visa sin hund i denna konkurrans, men Stiina blir inte placerad bland de 5 bästa, men visade sig jättebra.
Lite shopping hann vi också med, innan hemresan på måndagen.

                       
Huvudpersonerna Stiina o Maria,     Maria och Anna-Karin                               Jag har handlat lite fika till oss      
Maria o Stiina in the ring.             Rasklubbens monter                                 Funderade på nytt toalock :)          
Lite mat och dryck måste vi även få i oss :)