Nu har mycket hänt den senaste veckan. Vi bestämde oss att ta en tur till Göteborg och hälsa på Ann o Bo. Inte det bästa vädret när vi körde ner på lördagen, med både storm och regn. Men desto skönare att komma fram till kära vänner. På söndagen var vi ute en sväng och släppte Rex , så att han fick känna på lite andra jaktmarker än vad vi har hemma.


Söndag kvällen blir vi bjudna på ett helt underbart julbord på Sjömagasinet inne i Göteborg. Tusen Tax Ann o Bo för ett underbart julbord.

Måndagen åker vi iväg lite förbi Partille och startar Rex på drevprov. VI hade verkligen tur med vädret efter en längre tids storm och regn i trakterna, så hade vi sol och lugnt, men det var blött i markerna ändå. Nå dagen gick ganska bra, så Rex är föreslagen ett första pris iaf.

Söndagkvällen avslutades på bästa sätt med att även Värmlänningarna Eva o Gunnar som även dom var i Gtb, kom och tillbringade lite tid med oss Ålänningar och Bo o Ann


Väl hemma igen så var det jobb några dagar, och sen igen drevprov. Lördag kvällen kände jag bara att man var värd lite skumpa igen. För att fira att Rex och jag igen efter en hel dag i skogen fick 1.a på drevprovet här hemma, och att Bo och Disa som startade i Norge på fredagen, och fick 1.a och därmed kan titulera sig Nordisk drevchampion