Har inte skrivit ngt på en tid, men det har varit en tuff tid, och kommer även att vara det ett tag framåt, så min tid ägnas åt min familj och att jobba ( som egen företagare finns det inget annat alternativ)

Men hösten och årets jakt har avslutats och det var mitt andningshål att få vara ute i skogen med Rex
Vi hade en jätteskön nyårshelg som vi tillbringade på stugan i lugn och ro

       
Rex kan verkligen slappna av och även blicka framåt mot "bättre" tider, det är vad matte också vilja göra


Penny är nu 8 månader och har verkligen utvecklats till en härlig tjej, även hennes jakt kom igång i slutet på säsongen och fick djur fällda för henne. Hon var hos oss en lördag i januari, som jag fick några foton tagna på henne


     

Har även testat ngt nytt, Millen tog mig med till skyttehallen, och det var verkligen kul, det kommer vi verkligen att göra igen:)En mkt bra träning under "icke jakt tid" :)